; živjo. kako ti je ime?»hej, Alina sem. Alina Joanne. in raje me ne poskušaj poklicati po drugem imenu, alergična sem na to. «
; ahh, zdaj vem kdo si! pišeš se Davis kajne?
smem vprašati, koliko si star/a?»tako je, z mamo sva prevzeli očetov priimek. stara pa sem 23 let. «
; zanimivo. kje si se rodil/a?»rodila sem se v Moskvi, v Rusiji. nato pa smo se, ko sem dopolnila pet let, preselili v Miami. «
; čisto sem pozabila, v kateri mestni četrti Miamija živiš... saj ti ni odveč še enkrat povedat?»Coral Gables. in ne, ne živim v bogati vili z bazenom, savno in jacuzzijem. živim verjetno v najbolj preprosti hiški, kar jih je v Miamiju. «
; pa tvoja izobrazba in poklic?»osnovno in srednjo šolo sem naredila v Miamiju, faks v New Yorku, zdaj pa sem zaposlena kot pomočnica urednice ženske revije. «
; toliko različnih ljudi, toliko različnih zgodb, kajne? smem vprašati... ali imaš kakšno svojo sliko pri sebi? resnično rada zbiram slike vseh prebivalcev Miamija, katere zalepim v prav poseben album.; oh, hvala. pa bi znal/a malce opisati svoj karakter?»po pravici povedano, je to najtežja naloga. opisati sama sebe. hmm, sem trmasta mlada ženska, ki vedno na vsak način želi doseči, kar si je zamislila. in po navadi mi tudi uspe! nisem vzvišena, čeprav ljudje pravijo, da dostikrat delujem tako. mogoče zato, ker sem okoli sebe ustvarila ščit, saj me je v preteklosti prizadelo toliko ljudi, da je bila to edina opcija. vsekakor pa nisem nesramna in vzvišena. izjemoma takrat, ko je nekdo tak do mene. sicer pa sem zelo prijazna oseba, vedno pripravljena priskočiti na pomoč. precej hitro postanem živčna, dostikrat, ko sem jezna ali žalostna precej burno reagiram in to je stvari, katere se ne znam znebit. jo pač moraš sprejet, če želiš postati ali ostati moj prijatelj. zelo hitro se tudi navežem, a to velikokrat zakrijem in pokažem šele, ko ugotovim, da me ima oseba resnično rada. preziram ljudi, ki obsojajo. mogoče jih še bolj preziram zato, ker sem dostikrat tarča obsojanja, ker imam pač zabrite lase in veliko piercingov in tatu. in ker se kljub svojim 23im letom še vedno oblačim precej odštekano. ampak to sem jaz in vedno bom. «
; vsekakor si edinstvena osebnost. pa kakšna tvoja posebnost, bi mi jo zaupal/a?»hmm, imam piercing v jeziku in v vsakem ušesu po tri luknjice, na desnem pa še štiri piercinge, aja pa tatu čez cel hrbet. oh in skoraj bi pozabila še piercing v popku. «
; hej, kaj pa tvoja družina? saj te ne moti, če bi rada vedela še kaj o njih, ne?»imam samo mamo in očeta, nobene sestre ali brata. mama je Rusinja po imenu Irina, oče pa američan po imenu Chace. spoznala sta se, ko je bila mama na izletu v Los Angelesu in se zaljubila. nato sta ves čas komunicirala preko raznih strani, kot je na primer Facebook. videla sta se le na vsaka 2 meseca, včasih v Los Angelesu, včasih v Moskvi. potem pa je mama zanosila in oče se je preselil v Moskvo, kjer sta se poročila in dobila njunega prvega in zadnjega otroka. mene, seveda. «
Tor Jul 31, 2012 5:10 am by Alina
» ; red carpet is my daily bussines.
Sre Jun 03, 2009 2:42 am by Alina
» ; you'll pay for every single mistake you did
Sre Jun 03, 2009 2:36 am by Alina
» ; if you're rich, I'm single
Sre Jun 03, 2009 2:29 am by Alina
» Kazni
Tor Avg 26, 2008 6:58 am by Alina
» Pravila pisanja na RPG forumu
Tor Avg 26, 2008 6:55 am by Alina
» Spletna etika ali 'netiquette'