; Miami RPG

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

; Slovenian Miami RPG forum

Čas na forumu

JUNIJ
26°C
 
Začetek turistične sezone in pravzaprav tudi magična oživitev tega velikega mesta.
Vsi prebivalci že zmajujejo z glavami, saj bodo njihova naselja že spet celo sezono kot muzeji in odprte knjige za vse turiste. Avtobusi bodo spet v zmedi divjali naokoli, avtomobilov in gneč bo še toliko več.
Vendar pa se v vsakem nejevoljnem razpoloženju najde tudi sreča in veselje, da prihaja čas sončenja, plavanja, surfanja, potovanja in novih mestnih spletk.
Namesto, da pustite vašemu liku, da se dolgočasi se raje podajte v avanture in noro poletje. Še prehitro bo namreč jesen, konec dopustov in mrzlejši časi, čeprav je v Miamiju vedno toplo in se temperature običajno ne spustijo pod 20°C.
 
Pa srečno!

  Pravila pisanja na RPG forumu

  Alina
  Alina
  ; founder.
  ; founder.


  Število prispevkov : 49
  Starost : 27
  Datum registracije : 26/08/2008

  Pravila pisanja na RPG forumu Empty Pravila pisanja na RPG forumu

  Objavlja  Alina Tor Avg 26, 2008 6:55 am

  Verjetno je jasno, da se na tem forumu uporablja RPG - Role Play Game. Nekateri so komaj začetniki RPG-ja, drugi so nekje vmes, tretji pa so pravi profesionalci. No, začetniki si morate prebrati tale pravila, ki vam objasnijo vse, da bodo vaši RPG prispevki popolni.

  1. Pišeš v tretji osebi ednine, v pretekliku
  2. Nikoli ne napišeš, kaj dela tvoj sopisec - za to mora poskrbeti on sam
  3. Dobro je, če se besede ne ponavljajo ves čas
  4. Besedni zaklad mora biti lep in razgiban - kletvice so prepovedane
  5. Pišeš v slovnični ali književni obliki, lahko pa dodaš nekaj slengovskih besed - hej, kul, čau, uau...
  6. Boljše izgleda, če malce opišeš okolico in vreme, pa tudi kakšno besedo o izgledu svojega lika trenutno lahko dodaš
  7. Prispevek mora biti obsežen in zanimiv - to pomeni, da mora vsebovati najmanj deset dolgih stavkov, sicer sledi učenje s strani ekipe Miami RPG
  8. Pri pisanju se moraš ravnati po mesecu, ki se odvija na forumu, saj pozimi ni ravno vroče, ne?
  9. Za kakršnekoli dodatne informacije o RPG pisanju se obrni na administratorko Edello ali na administratorko Alice
  10. Spodaj imaš primer RPG prispevka, ki je eden tistih nekje vmes, saj bi bil lahko še boljši (napisala ga je administratorka na RPG forumu Oxford)


  Nasmihala se je dekletoma, a rekla ni prav nič. Čeprav bi tudi sama rada, da Chris prisede ni želela, da črnolaska zabrede glede službe v kakšne težave, saj lenarjenje na delovnem mestu menda ni dovoljeno - logično. Ugriznila je v čokoladni muffin in se prepustila odličnem okusu, ki ga ni začutila že kar nekaj časa, saj je bil to nekakšen pregrešek, kljub svoji shirani postavi.
  ''Mimogrede, Sarah, sem ti že povedala, da imaš čudovite obrazne poteze in do podtankosti pravilno postavo, da postaneš manekenka in fotomodel? '' se je oglasila, ko je Chris prisedla. Vprašanje, kako je kaj, je bilo že samoumevno, zato je le pomežiknila, namesto odgovora, saj bi bil ta tako ali tako v redu. Pogledala je naokoli po slaščičarni in še enkrat natančno povonjala zrak - tako slasten vonj, kar vse bi pojedla, a se je morala malce čuvati, glede hrane vsaj.
  ''In ne, nikamor se mi ne mudi, le gledam na uro, da se prepričam, koliko časa imam še, saj sem nameravala iti v kakšen fitnes, če je sploh kje kakšen, '' je še dodala, da ne bi pustila Sarinih vprašanj na cedilu. Ob misli na fitnes se je spomnila, kako so jo silili k hujšanju in to na popolnoma nezdrav način - bruhanje in zavračanje hrane. Od takrat se vidi v ogledalu tako zelo debelo, da ne mora prenehati bruhati, hrane pa že eno leto ne zavrča več. Mnogi se sprašujejo, kako je sploh še lahko živa, saj je bolj podobna okostnjaku, kot lepi manekenki, a odgovor se skriva v injekcijah. Vsak mesec gre namreč v bolnico, da ji po injekciji vtrpajo hrane v telo - od tega je postala odvisna, sicer bi bila verjetno že zdavnaj mrtva.
  ''Zdravniki mi pravijo, da sem anoreksična in približno bulimična obenem... '' je načela na to temo, brez, da bi se zavedala, saj o tem ni nikoli govorila z nikomer, najmanj z dvema mladima ženskama, ki ju je komajda spoznala, pa še to ne dobro.
  ''Se tudi vama zdi tako? Sama sebi se zdim debela, moja modna agencija pa me sili k hujšanju. No, ne več, saj pravijo, naj se zredim, ampak potem bodo spet začeli s hujšanjem! Ne vem, kaj naj, kako naj postanem spet normalna... Tako debela sem, še malo bi morala shujšati, a je moja želja po hrani premočna! Ne vem, zakaj vama to pravim, ampak jaz... Jaz... Jaz bruham... Bruham vse kar pojem, '' je s solzami v očeh povedala in naredila še dva grižljala muffina.
  ''Tudi ta muffin in kokakola bosta dokaj kmalu pristala v WC školjki! Ne moram nehati, nisem anoreksična, nisem bulimična, debela sem! '' je še napol kričeče rekla in si obrisala tri iskreče solze, ki so ji kanile po licu.

   Danes je Pon Jun 05, 2023 8:36 am